Мартенски удоволствия

07 March 2017

Снимка: instagram

В най-женския месец е време за празнуване! Март си е наш и затова ще се поглезим с повече време за себе си и по-малко стрес и натоварване. Вместо да оставим любимия ни да се двоуми и накрая да избере несполучлив подарък, който да отлежава в дъното на гардероба, можем тайно (или пък не) да му подскажем: „Скъпи, искам това!“ Специалните моменти изискват толкова малко! Ето нашите предложения за малки мартенски удоволствия!


Март ни посрещна с топли слънчеви лъчи. И е нормално да започнем да мечтаем за ваканция, за плаж и за всичко друго, но не и за работа в затворени помещения… Е, ще се наложи да потърпим до лятото. Но пък не само на плажа трябва да разчитаме на крем със защитен фактор. Това е често повтаряна грешка от много Еви. Лекият термален хидратиращ крем на Uriage е със SPF20 срещу вредното влияние на UV-лъчите. Предназначен е за нормална към комбинирана кожа и дава 24-часова хидратация и защита. Разбира се, в него е ключовата съставка на бранда - термалната вода Uriage, добита от Френските Алпи. Кремът поддържа водния запас в кожата на оптимални нива и възстановява „бариерната функция“, ограничавайки дехидратацията.

 

Дали поради прекалено скубане или други фактори, много жени се оплакват от оредяване на веждите, а те изискват специално внимание в нашия режим. Решението на проблема е Eyebrow Lipocils Expert. Този гел е с революционна формула за растеж и подсилване цвета на веждите. Съдържа 5 подхранващи растителни екстракта, плюс съставки с афинитет към меланина, придаващи на веждите здравословен вид. Прониква дълбоко в кожата на веждите и в рамките на 6 седмици ги уплътнява и подхранва до неузнаваемост. Видимият ефект е само след 2 седмици – празните места са запълнени и загубата на косъмчета е много по-малка.

 

Ах, тези неприятни фини линии! Гените, стресът и околната среда са сред главните фактори за появата на бръчки и с времето влиянието им става все по-силно. Пионерите в клетъчната наука La Prairie въведоха нов продукт, борещ се с бръчките през деня и нощта, поместен само в един флакон. Дуото е дозирано за 14 дни и 14 нощи и се нарича Line Interception Power Duo – компактен и многофункционален продукт с минималистичен дизайн. Дневната формула противодейства активно на UVA и UVB лъчите, а също и инфрачервена радиация, която предизвика фини линии, причиняващи преждевременно стареене, благодарение на допълнителната защита със SPF30. През нощта, когато кожата регенерира най-активно, кремът стимулира производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина и укрепва извънклетъчната матрица.

Нанасянето на любимия ни цвят червило никога не е бил по-лесно – скулптираме устните само с едно движение с IsaDora Lip Desire Sculpting LipstickПрактичният дизайн идва в удобна опаковка с прецизно заострен връх, а луксозните нюанси на серията защитават устните от изсушаване, осигурявайки им дълготрайна хидратация. Изкушаващата текстура придава дълготраен плътен обем в цвят без да се размазва!

 

Боядисването, честото използване на сешоар и преса увреждат косата, правят я тънка и чуплива. Но преди да посегнете към ножиците опитайте Phytokeratine Extreme - комплект за силно увредена коса и съдържащ възстановяващ шампоан, крем и мини маска. Брандът залага на естествените съставки (биомиметичен растителен кератин, масло от сапота, масло от баобаб, масло от бурити, екстракт от божур) и не съдържа сулфати, силикон и парабени. Кремът нанесете след измиване, на суха или влажна коса, без изплакване. Възстановява и подхранва в дълбочина структурата на косъма, защитава от термична обработка със сешоар и преса до 220°C, улеснява стилизирането. Шампоанът почиства нежно и придава копринена мекота и блясък, а маската незабавно възстановява косата без да я утежнява.

Нормалната кожа също изисква внимание, за да бъде здрава и сияйна. Комплектът Magnificence на Lierac съдържа два крема, поднесени в сребриста козметична чантичка – гел-крем за нормална и комбинирана кожа и нощен детоксикиращ крем. Гел-кремът е перфектна дневна грижа с дълготраен матиращ ефект, който изглажда и възстановява кожната текстура и има противостареещ ефект. Съдържа матираща оризова пудра и хидратиращи агенти, реактивира младостта на кожата и разкрива блясъка, осигурявайки красив матиращ ефект. Нощният крем премахва следите на умората, изравнява тена и подхранва в дълбочина. И двата крема са с висока концентрация на патентования комплекс D-Glyox - цвят от нар, копринено дърво и липозомен пептид, който оказва изключително благотворно влияние върху кожата.

Идеалното допълнение към нашия имидж е един фин и елегантен телефон със страхотна камера. За любителите на снимките препоръчваме да уловят мига с новия XperiaXA на Sony с цели 13MP на основна камера, която е с функция за бързо стартиране и заснемане и 8MP широкоъгълна предна камера с обхват 88 градуса на снимане за по-богати кадри и перфектни групови селфита. Изкушава ни в розово злато и златен лайм, но за минималистите е предвиден в графитено черно и бяло. Всяка част от секундата е важна, затова той е със супербърз автоматичен фокус и удобен захват, а дисплеят му обхваща цялата ширина. Снимайте на воля, батерията му издържа до цели 2 дни!

Часовниците ни вече започнаха да отброяват оставащото време до дългите топли следобеди, преминаващи неусетно във вълнуващи вечери. Вдъхновени от пролетните цветове и щампи, даващи енергия, асиметричните дизайни на колекцията Mosaici & More ще превърнат китката ви в геометрична галерия. Раета, карета и точки, съчетани с подходящи материали, вдъхват живот на колекцията, която можете да намерите в магазините на SWATCH.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР