Гаджето на принц Хари се отказва от актьорството

eva.bg 19 March 2017

Меган Маркъл, приятелката на принц Хари, смята да се откаже от актьорството в момента, в който приключат снимките на седмия сезон на „Костюмари“. Освен в сериала, който я направи известна, Маркъл участва в още много филми и сериали, но така и не прави впечатляваща роля, която да я изстреля в голямото кино. 35-годишната канадка обмисляла да смени професията си още преди да срещне Хари, но изчаквала да изпълни текущите си ангажименти. „Тя иска да се съсредоточи върху други светски начинания, които са й страст, например филантропията,“ твърди източник, близък до Меган.

Актрисата е известна със своята благотворителна дейност, посланик е на добра воля към различни световни организации, включително ООН и активно привлича вниманието към хуманитарните кризи. През януари тя прекара една седмица в Индия на мисия, в помощ на бедните жени и момичета. Активист е и в борбата за равенство между половете – още на 11 пише писмо до Хилари Клинтън, за да изкаже възмущението си от реклама на сапун, обиждаща жените.

Е, ако Меган се омъжи за принц Хари, каквито са и нагласите във Великобритания, няма да й се налага да прави нищо друго освен да се занимава с благотворителност.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР