Чисто платно

12 April 2017

Всяка една звезда ще ви каже, че „тайната“ й за поддържане на перфектен външен вид е почистването на лицето вечер. И макар това да не е достатъчно, наистина е от голямо значение.

Вечерният ритуал на дегримиране не бива да се пропуска, тъй като възстановителните процеси в кожата ни протичат именно докато спим. През нощта свободната от замърсявания и вредни въздействия кожа има възможност да „подиша“ и да усвои по-ефикасно съставките на последващия крем. А на сутринта не забравяйте да премахнете натрупалия се себум и мъртви клетки.

За жените, които нямат място на козметичния рафт и искат естествено и лесно почистване само с едно средство, лабораториите на L’Oréal Paris създадоха мицеларна вода, подходяща дори за чувствителна кожа, на основата на пречистена вода, мицели и глицерин.

С едно движение, без да търкате, миниатюрните частици, наречени мицели, като магнит улавят замърсяванията по лицето, клепачите и устните, и нежно премахват грима и излишния себум. Глицеринът от своя страна хидратира кожата и й придава мекота и нежност. А едно от най-големите й предимства е, че няма нужда от изплакване.

На база 30-годишната си експертиза, L’Oréal Paris познава вашата кожа – независимо дали е нормална, суха, уморена, застаряваща или комбинирана.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР