Изкуството да съблазняваш

Тайната на прелъстяването е разкрита от луксозния допир на бранда за бельо Lisca

07 April 2017

Вече повече от 60 години световният бранд за бельо Lisca следва своята философия за качествен комфорт без компромиси към стила, разкривайки женствената, романтична и съблазнителна същност на своята Муза. А тя е модерна жена, пълна с енергия и чар, увереност и собствено отношение към нещата, закачлива и толкова желана! Именно тя е вдъхновението за трите серии бельо от колекцията пролет-лято 2017 на Lisca, като към всяка от тях е включена и линия бански, отговаряща на различните поводи и настроение.

SELECTION е линия посветена на истинските изкусителки, готови да привличат погледи и да крадат сърца. Моделите се отличават с богато декорирани детайли в дръзка комбинация с невидим тюл, флорални мотиви и закачливи еластични декорации. Красотата на женските извивки е подчертана от луксозни сутиени и бикини с кристали Swarovski, бразилско боди и жартиери, съблазнителни корсети, различни модели бикини без ръб - за идеален комфорт дори под прилепналите дрехи. Секси пижами, болеро и халати допълват линията в изящните нюанси на циклама, кайсия и карамел, и разбира се, магнетично черно.

Жизнени ярки цветове багрят банските на SELECTION в изкусителни форми и дизайн. Материите, освен че са изключително приятни на допир, съхнат бързо и осигуряват едновременно UV защита и удобство при носене. В крак с най-новите технологии е функционалната елегантност на фините специално слепени презрамки. Новаторски е също дизайнът на примамливия и много секси бански от серия Bahami, чашките на който са изработени от специален термично пресован материал. А в Alanya повдигащият модел сутиен без банел е с допълнителни свързващи чашките ленти. Аксесоарите на Alanya са от весел шарен прозрачен микрофибър, а тези от Bahami - с атрактивни изрязани в плата мотиви, изработени по специална burn out технология (плажни туники, рокли и кафтани).

FASHION е линия въплъщаваща класическата елегантност на нежните дами. Моделите са изработени богато бродирани материи, еластична дантела, деликатни драперии и щампи на цветя. Перфектните кройки разкриват дързък и подчертано женствен силует, запазвайки удобството и функционалността. Сред сутиените с банел, твърда чашка и подплатен мек сутиен без банел се открояват и различните повдигащи сутиени с дантелени, сатенени и прозрачни детайли. Допълват ги подходящите бикини тип бразилиана, стринг или по-дълбоки, за тези които искат да прикрият своите малки несъвършенства. Серията включва пижами и нощници, изработени от меки материи като вортекс и модал, като по-изкусителни са моделите бейби-дол, които могат да бъдат комбинирани с подходящи слипове и сутиени към тях. 

А банските от линията FASHION са изпъстрени с палми и цветя, и ни карат да мечтаем за далечните сини океани на Тропика. Изкушават ни с пепитени щампи и тренди мотиви, докато палмови дървета и екзотични цветя красиво обгръщат фигурата и придават допълнителна женственост. Атрактивните модели се предлагат като цял бански и отделни половинки, отличават се с приятни на допир бързо съхнещи материи и са изработени от ново поколение микрофибърни влакна, както и от технологично и екологично перфектния материал VITA, получен чрез рециклиране. Освен удобство, той осигурява и оформяне на тялото и защита от вредните UV лъчи. Модерната форма на чашката при сутиените от серия El Grado е мека, подплатена със скрит банел и без шевове, други са с с регулиращ гръб, а новият push-up сутиен Forio изненадва с доза съблазън. Линията включва още парео, рокли и туники, изработени от меки приятни платове в различни цветове и модели.

CHEEK е линия за динамичните момичета, чието ежедневие изисква максимум свобода! Спортният дизайн на моделите е проектиран специално за дамите с активен начин на живот, но без да губи характерното луксозно докосване на бранда. Модерни тъкани и цветове, животински принтове и лазерно рязани материи допълнени от полупрозрачни елементи се преплитат в серията, включваща още спортни клинове, леки топове и суичъри, романтични модели на нежни шарени цветчета, мека дантела и тюл. Новост при Cheek by Lisca е сутиена push-up, изработен от изключително мека материя, без банел, но с твърда чашка, който естествено и деликатно повдига бюста. Леки топове и меки пижами допълват линията, а нощницата тип „голяма риза” е със скрити шевове. Палитрата прелива от корал, синьо и розово, през жълто и ванилия, до перлено бяло, сиво и черно.

Банските от серията CHEEK изкушават със забавни и цветни принтове с ананаси и тути-фрути рисунки. Отделните модели от сериите дават възможност за избор на перфектната лична комбинация - намерете своя ансамбъл избирайки между принтовете и декорациите с воланчета, или пък сред монохромни и изчистени топове-бандо и бразилски бикини. Закачливата плажна визия се допълва от къси поли, туники и джапанки.

Всички модели бельо от колекцията пролет-лято 2017 на Lisca можете да намерите в монобранд магазините в Serdika Center, Paradise Center или на liscashop.bg, възползвайки се от предимството на бързо, лесно и щадящо времето пазаруване. Бельото на Lisca се предлага до размер 90-95 E за различните модели сутиени, а сайтът на бранда разполага и с подробен наръчник как да определим точния размер бельо за фигурата ни. И не се притеснявайте, ако сбъркате - в случай на някакво несъответствие е възможно продуктът да бъде върнат или заменен.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР