Моден блиц с... Ива Димитрова

Инструктор по йога, белиденс и босу баланс във фитнес център 2Fit и фитнес клуб 360

17 April 2017

панталонки adidas, бомбър Maison Scotch&Soda от магазин Scotch&Soda, спортно готнище H&M

Снимка: Светослав Караджов

"Смятам се за късметлийка, защото превърнах хобито си в професия и й се отдадох със сърце. Клиентите ми са най-различни – от ученици, работещи млади и не толкова млади хора до спортисти. Старая се да им предложа адекватен вариант за възстановяване и поддържане на добра физическа форма, както и пълна трансформация. А скоро ще мога да им предложа и три нови DVD-та със Stretching Yoga, Fat Burning Yoga и Power Yoga for Men.“

Вашият личен стил в три думи? Спортен, минималистичен и често в черно.

Любим моден тренд за пролетния сезон? Бих избрала джинси, кецове и неопрен в нежни бледи цветове.

Вие самата ще инвестирате в... спортни екипи и дрехи в спортно-елегантен стил.

Защото... са станали като моя втора кожа.

Ще продължите да носите... потури във всякакъв вариант. За мен те са като малката черна рокля и смятам, че много ми отиват – освен че са суперудобни.

И никога няма да ви видим облечена в... рокля или панталон с висока талия.

Предметът, който ви характеризира най-добре, е... консерва! Шегувам се, защото не обичам да променям външния си вид. Имам си концепция как да изглеждам и не се влияя от тенденциите – косата ми е дълга, черна и винаги пусната, гримът е семпъл и дори в килограмите не варирам.

За да бъдеш в добра форма, са нужни... желание, постоянство, дисциплина и труд. И то не само напролет!

Митът, който с удоволствие ще разбиете, е... че има вълшебна формула за успех, вълшебна диета, вълшебно хапче за младост и красота. Няма такива!

Най-добрата част от вашата работа е... контактът с хората и обменът на енергия, познания и впечатления. Истинско удовлетворение е, когато ги видя да се променят в посоката, която желаят.

Съветът, който с удоволствие споделяте? Недейте да робувате на модели на подражания. Опитайте се да опознаете и приемете себе си, да развиете усет за собствената си по-добра страна и работете точно в тази посока.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР