Мел Би: Скандалът се разраства

eva.bg 23 April 2017

Преди броени дни бившата звезда от попгрупата „Спайс Гърлс” Мелани Браун, известна повече като Мел Би, призна, че съпругът й, продуцентът Стефан Белафонте няколко пъти я е пребивал и че дори eксбавачката на децата им е забременяла от него, а той й е платил, за да направи аборт.

Мел и Стефан преминават през тежък развод, а вчера таблоидите отново разбуниха духовете с поредна порция новини около семейството. Бавачката Лорейн заяви, че ще съди самата Мел Би за сексуален тормоз. Според Лорейн Мел и Стефан се запознали с нея в един бар, когато тя била на 18 г. и й предложили да направят тройка, след което я поканили да остане в дома им като бавачка. Противно на разпространените от бившата спайска слухове обаче Лорейн твърди, че именно Мел Би, а не мъжът й е бил инициатор на тази „тройна връзка”, че тя често настоявала да заснемат сексизпълненията си, че я е принуждавала да й позира в унизителни пози и че накрая я е уведомила, че прекратяват отношенията си с имейл като държала Лорейн да не й отговаря.

Бавачката твърди, че е имала седемгодишна сексуална връзка с Мел Би, която е била отделно от тази на звездата със съпруга й. Лорейн е правила секс с него само в случаите, когато Мел го е канила да се присъедини към тях двете.

Няма такъв бизнес като шоубизнеса, нали?

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР