Официализираха връзката си в Инстаграм

eva.bg 25 April 2017

Снимка: Instagram

Вече официално може да говорим за Амбър Хърд и Илън Мъск като за двойка. Милиардерът и бившата съпруга на Джони Деп официализираха връзката си, пускайки почти едновременно снимки в Инстаграм от едно и също събитие. От тях разбираме, че са били в ресторант Moo Moo в Австралия, а червилото по едната буза на Мъск, оставено от устните на Амбър, беше един от акцентите, на които трябва да обърнете специално внимание.

Слуховете за връзка между двамата започнаха още по време на скандалния развод на Деп, когато топмоделът търсеше утеха именно при милиардера. Едва ли обаче ще разберем дали отношенията им са започнала след раздялата й с актьора или са причина за проблемите в брака й.

Очертава се и една интересна тенденция – младите милиардери, стоящи начело на едни от най-големите технологични компании в момента, са и най-желаните ергени, като някои от тях могат да се похвалят с едни от най-желаните жени. Серина Уилямс е бременна от създателя на Reddit Алексис Оханян, с когото са заедно от 15 месеца. Миранда Кер пък е сгодена за 26-годишния милиардер и създател на Snapchat Евън Шпигел. Карли Клос излиза с 31-годишния инвеститор Джошуа Кушнър, чиято компания инвестира само в съвременни технолологии и мобилни приложения и се оценява на сто милиона долара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР