Ще имат продължения...

eva.bg 28 April 2017

Кадър от "На парчета"

Няколко хитови и касови филма от големия екран получиха зелена светлина за продължения и това няма как да не зарадва киноманите. Стана ясно, че последният филм на М. Найт Шаямалан „На парчета“ ще има продължение, което ще свърже хоръра с Джеймс Макавой в главната роля с друг филм на Шаямалан - „Неуязвимият“ (2000), където в главните роли пък бяха Брус Уилис и Самюел Джексън. Така че режисьорът ще направи филм, който ще е продължение както на „На парчета“, така и на „Неуязвимият“, а заглавието на новата лента е „Glass”.

Нов филм ще има и от поредицата „Хрониките на Нарния“. Той ще се казва “The Silver Chair”, като режисьор ще бъде Джо Джонстън. Той има опит с франчайзите, защото е режисирал „Джурасик парк III“.

Най-накрая е подписан договорът за продължение и на филма с Брад Пит "Z-та световна война", където актьорът е и съпродуцент. Въпреки че филмът донесе печалба от близо половин милиард долара, бюджетът за направата му бе толкова голям – над 200 милиона долара, че в общи линии досега все не успяваха да се намерят пари за следващата част. Според „Варайъти“ от Paramount най-накрая са осигурили както финансиране, така и режисьор, защото досега неколцина световни имена се отказаха от проекта. Дейвид Финчър обаче се е навил да застане на режисьорското място, което със сигурност е добра новина за киноманите.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР