Стилният кокошарник на Никол Ричи

Звездата планира да увеличи пернатото семейство от пет кокошки с още 3 пилета, а домашният курник е построен така, че да пасва на голямата фамилна къща

08 May 2017

Преди повече от 13 години Никол Ричи се прочува с ролята си в риалити формата The Simple Life. Базираната в Ел Ей звезда днес е на 35 и балансира ангажиментите си към телевизията с тези на съпруга и майка на две деца. Преди три години тя и половинката й - пънкарят Джоел Мадън от Good Charlotte, решават да увеличат членовете на семейството с още… 5 кокошки. Не си спомня точно какво я кара да ги купи, но помни точния момент на пристигането им в дома им в Калифорния. Отглежда ги вътре в къщата за около 6 седмици, докато пораснат достатъчно за свой собствен кокошарник. Точно тогава обаче цялото семейство се мести в Бевърли Хилс и Никол решава да построи мини версия на къщата им специално за кокошките. Там 5-те пернати, които всъщност си имат имена – Талула, Филомена, Мама Кас, Съни и Дейзи, се настаняват в подобна на цвят и стил конструкция.

Мисис Ричи държи на сивата палитра, дори във вътрешната част на курника и прави за всяка малка „кутийка“, където да си снася яйцата. Обаче домашните й любимци имат съвсем различни планове и снасят абсолютно навсякъде, въпреки романтичните идеи на господарката им.

Личната ферма на Никол Ричи включва още градина, където отглежда храна за трапезата, 2 костенурки, около 200 пчели в 2 кошера, които се грижат винаги да има мед. Освен тях, тя планира да увеличи пернатото семейство с още 3 кокошки. На въпроса защо точно кокошки, Никол цитира Марта Стюарт – „Пилетата само дават, дават, дават и не правят нищо лошо. Те са най-лесните за отглеждане животни, супер забавни са за децата и ми дават пресни яйца всеки ден.“

Деветгодишната Харлоу и седемгодишният Спароу споделят ентусиазма на майка си, но съпругът на Никол Ричи е по-безразличен, въпреки че обича да развежда гостите и приятелите им до домашната ферма. Никол е съвсем сериозна в хобито си и дори си има съветничка, с която си пише и среща по всякакви въпроси свързани с отглеждането на пилетата. Не е вегетарианка и признава, че яде пилешко, но не би посегнала на своите кокошки, които показа пред Architectural Digest. Стилният им курник също.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР