Време за море? Винаги!

Романтична, семейна или с компания от приятели, ваканцията на море винаги е покана за щастие. Четири ваканционни къщи, изградени с много любов и стил, ни предлагат възможност да изберем как и с кого да се впуснем в морското приключение

Елка Влаховска 20 May 2017

Само на 20 метра от плаж Кабакум и на 2,4 километра от плажа на комплекс „Ривиера“ са Ваканционни къщи Кабакум. Четири кокетни, романтични и приказно обзаведени къщи, всички с чудесна гледка към морската шир, ще ни осигурят запомнящи се преживявания. Неголемият комплекс е създаден за ценителите на красивите гледки, романтичните жестове и спокойствието.

Най-близо до морето е къща „Морска хармония“, подходяща за 2 до 4 души. Малка, очарователно обзаведена, с градина и кът за отдих под навеса, тя приканва да усетим хармония с природата и морето. Интериорът й е решен в релаксиращ цвят мента, а обзавеждането е с леко намигване към 60-те години на миналия век. Разбира се, осигурени са всички модерни удобства, ако решим да приготвяме лека храна в кухнята или да се отдадем на лениво гледане на телевизия или сърфиране в интернет.

Две от къщите – „Морска звезда“ и „Корал“ – са идеални за многодетни семейства или по-големи компании. Първата е цветна и дръзка като представите ни за приказните морски обитатели, втората е в по-спокойната гама на шоколадово, бежово и бяло с леки светлосини акценти. Къщата „Корал“ е точната находка за хората, които искат да прекарат повече време заедно.

Разделена на четири самостоятелни апартамента с имена, които пробуждат копнежа да „вдигнем платна“ в необятната морска шир, е къща „Морски залив“. Всеки апартамент е със свой облик и атмосфера, а през прозорците наднича морето. Кухните са оборудвани с всичко необходимо, за да приготвим лек обяд или вечеря и да хапнем на масичката пред къщата. Телевизор и безплатен интернет позволяват да не губим връзка със света и неотложните ангажименти.

Разбира се, фактът, че обитаваме къща на морския бряг, не означава, че се налага да готвим сами. Ресторант „Холидей“, част от комплекса, предлага отлична кухня и ще задоволи и претенциозните клиенти.

Приятната ваканция може да допълни разходка до Варна, която е само на 15 км от Ваканционни къщи Кабакум. Обиколката на красивата Морска градина или посещението на Делфинариума ще зарадват както децата, така и родителите им.

Подробна информация за настаняване и цени може да получите на kabakumholidayhouses.com.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР