Какво не знаем за годеника на Пипа Мидълтън

Този уикенд сестрата на Кейт Мидълтън ще вдигне пищна сватба с отбрани гости. Кой е избраникът й Джеймс Матюс?

Александра Рамирез 19 May 2017

Снимка: getty images/guliver

На 20 май по-малката сестра на херцогинята на Кеймбридж – Пипа Мидълтън ще каже дългоочакваното „Да“ на своя избраник. Пипа и Джеймс Матюс се сгодиха миналата година на 19 юли след едногодишна връзка. Клишето, че старата любов ръжда не хваща, е съвсем вярно за тях, тъй като те се срещат за кратко през 2012, а след това Пипа има 3-годишна връзка с банкера Ник Джексън. Джеймс и Пипа намират отново пътя един към друг и развръзката е като в приказките – преди да й предложи, той първо иска ръката от баща й.

Джеймс Матюс й слага диамантен пръстен на стойност над 250 000 британски лири, поне 2 пъти по-скъп от този на сестра й Кейт, който някога е носила и принцеса Даяна. Най-чаканото светско събитие на Острова ще се проведе в "тесен кръг" от около 100 души за църковната церемония и около 300 гости за партито после, което ще се състои в огромни шатри, опънати на зелените площи пред семейното имение на Мидълтън в графство Бъркшир.

Годеникът на Пипа е бивш автомобилен състезател, който след като постига успехи на пистата, сменя колите с финансовия свят през 1995. Шест години по-късно става фондов мениджър и съосновател на Eden Rock Capital Management, където днес е неин изпълнителен директор. Компанията управлява инвестиции на стойност поне 1 млрд лири и е кръстена на хотела, който родителите му притежават в Сен Бартелеми. Освен това, той произхожда от много заможно семейство, а брат му – Спенсър Матюс е риалити звезда в лондонското хитово шоу Made in Chelsea. То следи живота на богатите деца на хайлайфа – младежи около 20-те, родени и израснали в лукс. Негов еквивалент е американското шоу Rich Kids of Beverly Hills.

Интересен факт е, че той е учил в същия колеж като принцовете Хари и Уилям - Итън в Уиндзор. Това не е стандартно училище, а пансион за момчета. Освен това той има същото име като най-малкия Мидълтън – Джеймс, брат на Кейт и Пипа. Джеймс Матюс сега е на 41 години и е запален спортист. Подобно на половинката си Пипа, той обожава зимните спортове и папараците често ги хващат на снежни ваканции. На пистите в Норвегия те бяха хванати в атлетично съревнование, продължило около 6 часа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР