„Берлински нощи“ на Александра Рамирез

Художничката представи в бар „Ателието“ живописни платна от нощния живот в немската столица

eva.bg 19 May 2017

Снимка: Сандра Чаморо де Вега

Художничката Александра Рамирез, която е автор и на eva.bg, подреди нова изложба в бар „Ателието“, която ще може да видите до края на юни. По нейни думи това е една непланирана инициатива, в която показва няколко откраднати впечатления от нощния живот в немската столица. Колекцията платна е в процес на непрекъснато допълване, а бар „Ателието“ е особено подходящо място за парти картините.

Александра е млад български автор със собствен визуален език, който начупва рамките на платната и така създава своето пространство „фрагментирайки“ важните моменти в композицията. Работи с изключително жива палитра с динамични и наситени цветове. Завършила е магистратура „Живопис“ в НХА и вече може да се похвали с редовни участия в страната и чужбина. Предстои й да се включи за първи път в Арт Базел в Швейцария през юни, а в края на юли ще открие самостоятелна изложба в Сарагоса.

Берлински нощи“ може да бъде видяна в бар „Ателието“ на ул. „Цар Самуил“ 50 (отваря в 18ч.). А още работи на Александра може да видите в Instagram, Facebook и Behance.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР