Бен Стилър се развежда

eva.bg 27 May 2017

Снимка: getty images

Бен Стилър и съпругата му Кристин Тайлър се разделят след 17-годишен семеен живот. Те съобщиха новината заедно в съвместно изявление пред медиите. "С огромна любов и с уважение един към друг след 18-те години, които прекарахме като двойка, решихме да се разделим. Нашият приоритет ще продължи да бъде отглеждането на децата ни като всеотдайни родители и най-близки приятели. Най-учтиво молим медиите да уважат личното ни пространство през това време", гласи част от съобщението.

51-годишният актьор и 45-годишната му съпруга се запознават на снимачната площадка през 1999 г. и сключват брак година по-късно в Хавай. Бен винаги е казвал, че за него всичко е било "любов от пръв поглед". Двамата имат 15-годишна дъщеря - Ела и 11-годишен син - Куелин, а бракът им винаги се е смятал за един от най-стабилните в Холивуд.

През октомври Бен призна, че е бил диагностициран с рак на простата преди две години, но го е пазил в тайна. Бил е толкова паникьосан, че е "спрял с всичко" в живота си, а семейството му е преживяло много тежко този момент. "Първоначално не знаех какво щеше да се случи. Бях уплашен. Не можех дори да си направя планове за филм, тъй като не знаех какво може да се случи", каза той тогава и сподели, че се е осмелил на операция за отстраняване на простатата благодарение на колегата си Робърт де Ниро, който е бил диагностициран някога със същата болест.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР