My friends are Models

Защо с косата винаги започват промените в живота ни? Защо косата е нещо като рамка на нашия стил? Ето какви теми обсъждаха и нашите пет героини, събрани в един фризьорски салон

17 June 2017

идея и реализация Мария Ненова; коса Мария Ненова; грим Мария Илиева; фотография Темелко Темелков;

Има ли по-голямо удоволствие за една жена да отиде в понеделник сутрин в любимия си фризьорски салон при любимата си фризьорка и двете заедно да обсъдят изминалата седмица, а после предстоящата, пиейки ароматно кафе, гарнирано със сладки клюки! А след това да си поговорят отново и отново за любовта, за връзките, за децата и мъжете, за промяната, за вдъхновението, за красотата, за уникалната визия, която всеки от нас копнее да притежава. Защо с косата винаги започват промените в живота ни? Защо косата е нещо като рамка на нашия стил? Ето какви теми обсъждаха и нашите пет героини, събрани в един фризьорски салон. Какво друго още ги обединява? Със сигурност – смелостта да експериментират, убеждението, желанието да изглеждат различни, красиви по различен начин. Но най-вече ги обединява тяхната любима фризьорка – Мария Ненова, на чиято фантазия, умения и майсторство като колорист и коафьор петте дами от години се доверяват.

Резултатът от тази фотосесия, това чисто женско забавление, гарнирано с много смях, шеги, кафе и оглеждане в огледалото, е пред вас. Показваме ви по две различни визии за всяка от петте дами, визии, които ги карат да се радват, забавляват и оставят отпечатък в личния им дневник за красота.

ТВОЯТ КОМЕНТАР