Какво се случи със зъба на Деми

eva.bg 14 June 2017

На всеки може да се случи да остане без един-два предни зъба, но не всеки има смелостта и самоиронията, за да се покаже в този вид пред милиони хора. За участието си в шоуто на Джими Фелън Деми Мур бе подготвила своя снимка, на която е без единия от предните си зъби. Естествено, въпросът на водещия беше – какво се е случило?

„Много бих искала да кажа, че съм паднала от скейтборд или нещо подобно, което да е достатъчно яко. За съжаление обаче става въпрос просто за стрес – един от най-големите убийци в Америка. Стресът ми „отскубна“ два предни зъба. Но заради участието си при теб, трябваше да се постарая да запълня празното пространство. Добре че имаме много добри стоматолози. На децата обаче много им хареса да ме виждат така, смятат, че по този начин изглеждам по-уязвима и забавна“, заяви Деми Мур.

И въпреки че по време на интервюто тя бе в добро настроение и не спираше с шегите, напоследък наистина мина през доста стресови ситуации. А една от тях е, че родителите на 21-годишен младеж, който се удави в басейна на къщата й в Бевърли Хилс, решиха да я дадат под съд. Това се случи през 2015 на прати, организирано от икономката й, като самата Деми е била извън града и дори не е знаела за купона. Младежът не можел да плува, препънал се и паднал, като за съжаление по това време наоколо нямало никой, който да му помогне. Досега родителите бяха оставили Деми Мур извън съдебния процес, но преди няколко седмици предявиха претинци и към нея с доводите, че не била обезопасила достатъчно басейна и не е имало маркери за дълбочината му.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР