Бременната Серина Уилямс се съблече за Vanity Fair

eva.bg 27 June 2017

Серина Уилямс се съблече пред фотографката Ани Лейбовиц, която я снима за корицата на новия брой на Vanity Fair. Бременната тенис звезда очаква дете от Алексис Оханян, един от създателите на Reddit. Сгодиха се през декември, като се бяха запознали около година и половина по-рано. „Прибрах се вкъщи. Малко късно. Някой ми бе стегнал багажа. И каляска чакаше. Дестинация: Рим. За да ме заведе до моя принц Чаровен. Обратно там, където се сблъскахме за първи път. Сега кръгът е затворен. На същата маса, където се запознахме случайно. Но сега е по избор. Падна на колене. Каза 4 думи. И аз казах „да“ - така тенис звездата разкри на всички, че е сгодена.

През януари тази година, в навечерието на Australian Open, Серина Уилямс дава на годеника си хартиена торбичка, в която има шест позитивни теста за бременност.

А през април без да иска разкри и на всички нас, че е бременна. 35-годишната тенис звезда натиснала погрешния бутон в Snapchat и снимката със заглавие „20-та седмица“ се оказала онлайн, разкривайки на цял свят щастливото събитие. Беше абсолютен инцидент. Аз от самото начало на бременността си правя снимка всяка седмица, отбелязвайки в коя седмица от бременността съм, защото ми е интересно да документирам как се променя тялото ми. Бях казала на наистина много малко хора около мен и в общи линии пазех бременността в тайна. Но нали знаете как са социалните медии – натискаш погрешния бутон и край на тайната“, заяви в интервю Уилямс.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР