Как да се подмладим само с коректор

30 June 2017

Не използвайте коректора само, за да прикривате тъмните кръгове под очите, той може да ви е безценен бюти помощник, чрез който да отнемете години от лицето си. Ето няколко лесни начина:

Използвайте го като хайлайтер

Нанасянето на коректора под формата на дълбок триъгълник в зоната под очите до назолабиалните гънки не само ще прикрие тъмните кръгове, но ще озари кожата на цялото лице, особено в областта на бузите. Нанасяйте го с мека козметична обла четка, със завъртащо движение, за да се получи въздушен ефект. Потупването с пръсти също е добре, тъй като по този начин топлината на тялото ви помага за абсорбирането на текстурата от кожата. Ако използвате пръстите си, внимавайте да не дърпате много деликатната кожа около очите си, докато го нанасяте.

Нанасяйте коректор на клепачите

Много формули на коректорите работят като основа за клепачи, като скриват всички капиляри и зачервявания и изравняват цвета. С възрастта кожата на клепачите става много тънка и е добре да избирате коректора така, че да е подходящ и за тези зони – с лека течна въздушна текстура.

А как да го използвате за цялостно покритие на лицето, какъв ще е ефектът, когато го нанесете близо до линията на миглите и как да изберете комбинирани формули, може да видите тук.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР