Jazz под звездите на Пирин

16 July 2017

Ще се видим ли в Банско на юбилейния 20-и джаз фестивал? EVA ще бъде там! Няма да пропусне красивите вечери и нощи между 6 и 12 август, когато музиканти от цяла Европа и САЩ ще свирят под едрите южни звезди над Пирин, смях и вино, музика и приятелство ще се смесят във вълшебен спомен, който ще пазим цяла година, до следващия джаз фестивал през август.

И за да не пропуснете този уникален фестивал, който е напълно безплатен, е добре да резервирате още сега своя хотел. ЕVA препоръчва Green Life Ski&Spa Resort 4*, един от най-стилните планински апартхотели в Банско. Познаваме го от аюрведичните програми Панчакарма, които всяка година събират дами от бизнес и артистичния елит. Хотелът е разположен сред вечнозелена гора и от него се открива приказна гледка към старинния център на Банско и Рила, Пирин и Родопите. Елегантен, комфортен, с отличен сървис, уелнес център и вкусна храна – отзивите на чуждестранните гости са достатъчен атестат за класата на Green Life Resort.

В последните години компанията Green Life Development & Resorts е силно фокусирана в сферата на хотелиерските и туристическите услуги в управляваните от нея комплекси в Созопол, Банско и Пампорово. Благодарение на изключителните си природни дадености и непрестанните инвестиции в обновяване и усъвършенстване и трите комплекса постепенно се налагат като пазарни лидери в своите региони и отбелязват огромен ръст в заетостта си в последните 2 години.

Инфо
За джаз фестивала: вижте програмата и кои артисти ще участват на banskojazzfest.com

За хотела: Green Life Resort има целогодишни промоционални оферти за лято и зима в Банско. Все по-популярен става детският летен лагер под името „Green Life Scouts Club“, което прави комплекса предпочитан избор на много семейства през зимния ски сезон, като спа дестинация и за незабравими летни преживявания. Комплексът се намира на границата с Национален парк „Пирин“ – един от обектите на ЮНЕСКО в България. Разстоянието до ски пистите на Банско е само 700 м. 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР