Стилът на… Джен Им

Каквото и да облече, винаги тоалетът й притежава поне щипка от типичната за Южна Корея сладост

Ина Иванова 03 August 2017

Снимка: Instagram

Корейските блогърки нашумяват все повече. Една от тях е Джен Им, която има канал  в YouTube. Там тя говори за козметика, мода и лайфстайл. Наскоро се сгоди, премести в нов дом и тепърва я чакат още промени.

Но някои неща си остават почти същите.  Което се отнася и до стила й, който е доста разнообразен. Може да бъде гръндж, но и по-нежен и женствен. Може да е облечена в дрехи тип office chic, но може и да носи спортно облекло. Умело умее и да съчетава контрастни стилове и се получава една интересна симбиоза от идеи. Но каквото и да облече, винаги тоалетът й притежава поне щипка от типичната за Южна Корея сладост. Ще я видим в Jeffrey Campbell, Revolve, Nasty Gal.

Стилът й обаче не се изчерпва само с дрехите. Начинът, по който се гримира и грижи за кожата си е интересен на голяма част от последователите й. Тя обича да носи така популярните това лято сенки в оранжево с дълга очна линия и златен акцент във вътрешната част на окото.

Каналът в YouTube Clothes encounters Джен създава през 2010 заедно с приятелката си Сара Чу. Тогава е насочен основно към това как да се комбинират по-евтини дрехи във всекидневния гардероб. Но когато Джен се мести в Северна Калифорния, за да учи, задачата да ръководи тази платформа остава единствено нейна. Тя започва да създава видеа за достъпната мода, начина на живот, говори за грим и дава съвети.

Абонатите й я обожават и заради позитивната й енергия, с която изпълва всяко видео. Приятно занимание, което може да започнете да практикувате и вие, когато имате малко време за почивка и разнообразие.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР