Музикалното лято продължава

В ритъма на румънския фестивал Summer Well

04 August 2017

Лежерни дни и нощи обещават организаторите на един от най-добрите румънски музикални фестивали, носещ показателното име Summer Well. Само след седмица – от 11 до 13 август, сред хладната зеленина на парка Щирбей в местността Буфтя (намираща се на 15 км от Букурещ), музикалните фенове ще танцуват и пеят заедно с добре познати имена като The Kills, Editors и Interpol, ще се потопят в нежната лирика на Birdy и със сигурност ще останат доволни от изпълненията на новите имена от алтернативната сцена като Glass Animals, Roosvelt и Metronomy.

По традиция, Summer Well 2017 ще изненада гостите си с още куп допълнителни атракции, разположени в близост до старинния замък и голямото изкуствено езеро, с които е известен паркът Щирбей. Още в петък – 11 август, настроението ще бъде приповдигнато със специалния Нощен пикник, на който букурещкия симфоничен оркестър ще изсвири с класически аранжимент 11 песни на 11 от бандите, които ще излязат на сцената през следващите два дни. А ливърпулската компания Lantern Companyще украси вечерта с ярки перформанси и инсталации, провокиращи въображението на присъстващите. Вътрешните тераси и зони за релаксация на фестивала пък ще бъдат декорирани с неочаквани скулптури на английските дизайнери Morag Myerscough и Luke Morgan от Supergroup London.

Е, няма никакво съмнение, че Summer Well 2017 ще бъде уикенд, който ще се помни дълго. И ако нямате планове за следващата седмица – билети все още може да намерите в мрежата на Eventim в София, както и в сайта на фестивала, а всички новини от събитието може да следите чрез мобилното приложение на Summer Well за Android или iOS, както и през страницата им във facebook.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР