Защо Кара Делевин не обича комплиментите

eva.bg 08 August 2017

Снимка: getty images/guliver

Откакто звездата й изгря на небосклона, Кара Делевин не спира да е сред най-актуалните, най-търсени, най-добре печелещи знаменитости. Доста време мина, откакто беше просто модел от модния подиум. Кара вече е тренд, марка, актриса, певица, модел за подражание... И въпреки всичко това, тя все още не се е научила да приема комплименти. Нещо повече, не обича да я хвалят и ласкаят.

„Трудно ми е, когато ми правят комплименти, защото не мисля че съм особено талантлива. Просто обичам да правя това, което правя. Като дете мислех, че не съм добра в нищо. Затова и правех това, което ми харесва, без каквито и да е претенции. В училище бях заобиколена с изключително талантливи деца – бяха музикални, артистични, интелигентни. В сравнение с тях се мислех за ужасна“, заяви в интервю Кара.

Талантлива или не, Делевин е модел за подражание за милиони момичета по света и се гордее с това. „Благословена съм с това, че имам влияние върху тийнейджърите и подрастващите. Това е една от целите ми – да съм модел за подражание на момичетата, защото виждайки мен, те виждат някой, който може да изпълни всичките си мечти“, казва още тя.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР