Животът на пенсионер му омръзна. Дейвид Летърман се завръща

eva.bg 09 August 2017

Снимка: getty images/guliver

Преди две години топ водещият Дейвид Летърман сложи край на тв кариерата си и приключи с култовото си тв шоу, което 33 години се радваше на огромен интерес. През този период той успя да пусне брутално дълга брада – нещо, за което винаги бил мечтал, но понеже трябвало да се показва на малкия екран му забранявали.

И докато вършеше всички онези неща, за които все не му е стигало времето докато е работел, 70-годишният Летърман явно е преценил, че пенсионирането в класическия смисъл на думата не е за него. В крайна сметка той реши да се завърне на малкия екран.

Дейвид Летърман отново ще има свое шоу, но този път ще се излъчва по Netflix. Ще бъде с продължителност един час и ще разговаря на дълго и на широко само с един гост в студиото. Засега е ясно, че тв шоуто му ще дебютира догодина. Ще видим дали ще го оставят да се вихри с дългата брада или отново ще му я обръснат.

„Всички мразят брадата ми. Жена ми я мрази. Синът ми я мрази. Но пък е забавно. Изглеждам малко зловещо с нея, но ми е интересно да наблюдавам реакцията на хората. Колкото повече ме карат да се обръсна, толкова повече се увеличава желанието ми да не го правя“, заяви преди време Летърман.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР