В EVA през септември

31 August 2017

Снимка: Васил Германов

През септeмври EVA играе на сигурно, защото заложихме на красотата в класическия й вид. Но актрисата Теодора Духовникова е с аура, която отива отвъд полето на физическото очарование. Към него и към дарбата си на сцената и пред камерата тя година след година добавяше дълбочина на ума и честност на чувствата, балансирайки между вроденото си безпокойство и нуждата от омиротворяване.

В интервюто си пред EVA Теди не се страхува да отиде отвъд политическата коректност, да ни въведе в емоционалната си вселена, от която черпи вдъхновение за ролите си. А те са все повече и й харесват все повече. В близките месеци очакваме три премиери с нейно участие – в игралните филми „Вездесъщият“ и „Дъвка за балончета“, и в сериала „Дяволското гърло“, който ще бъде излъчван по Нова телевизия и който тя снимаше в Родопите. Там я открихме за интервюто и беше истинско удоволствие да я наблюдаваме на фона на безукорната им красота и мека свежест.

Теди е верен приятел и човек с оголена чувствителност към проблемите на другите, затова именно нея поканихме да стане лице на епизод 2 от благотворителната кампания на EVA за профилактика и превенция на рака на гърдата.

И един бонус – нашето септемврийско лице влезе в неочакван диалог с Моника Белучи. Какъв – ще разберете в новия брой на EVA.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР