Парижанката, която спасява красотата ни

07 September 2017

Името на Ан Семони е споменавано често в разговорите на тема „Красотата на звездите по света“. Но какво знаем ние за нея? Парижанката, преди повече от 30 години, създава своя концепция за красотата, наречена „Създадена по мярка“ и я облича със собственото си име. Така се ражда козметичната компания Anne Sémonin.

Персонализирано внимание към всяка кожа – чуваме го постоянно, но само практиката разкрива тайнствата на този подход. Както животът на човек се променя постоянно, така и кожата му променя своите нужди. През последните 30 години името Anne Sémonin наложи критериите за това внимание. От момента, в който стъпите в СПА центъра или козметично студио на френската марка, започва пътуването към истинската същност на красотата ви.

ДНК-то на Anne Sémonin

Всяка индивидуалност се нуждае от персонално докосване. Иновациите в козметичните продукти на Anne Sémonin разпознават нуждите и потребностите на всяка кожа. И откликват на тях по най-добрия възможен начин за това. Какъв е той ли? Пълна спа линия с козметика, която комбинира микро елементи и есенциални масла. Това е тайната за подсилена регенерация и уплътнена кожа.

Есенциалните масла са единствените козметични съставки, които преминават през епидермалната бариера на кожата, увличайки след себе си микроелементите, за да регенерират кожата. Можете и сами да определите и подсилите действието на различните продукти, според нуждите на Вашата кожа, като добавите към тях подходящ интензивен комплекс.

Залата на славата

Репутацията си козметичната марка марка дължи на изключително качествените си продукти, високоефективните протоколи за работа, разнообразието от комбинации, създадени специално за вас и невероятния комфорт за клиента. Пълната линия от козметични продукти, създадени както за жени, така и за мъже, включва почистващи, серуми, кремове, маски, продукти за околоочен контур (крем, серуми, ледени кубчета и маски), грижа за коса и тяло.

Anne Sémonin предлага професионален сет с най-необходимите продукти, които могат да бъдат съчетани така, че да се състави цяло бюти меню от процедури.

Истински спасител за всяка кожа, интензивните комплекси са носители на идентичността на Anne Sémonin – те са стягащ, балансиращ и успокояващ. Ледените кубчета за експресно сияние моментално съживяват дори и най-уморената кожа, затова можете да разчитате на тяхната „спешна помощ“ тогава, когато искате да изглеждате наистина блестящо!

Личния си козметичен Оскар присъждаме на Еликсира за младежки блясък Precious Pearl Youth Radiance с прозрачни перли с хиалуронова киселина с различно молекулярно тегло, което гарантира максимална ефективност в посока хидартация, изпълване и изглаждане на кожата.

Пълно доверие 

Anne Semonin научно контролира всеки аспект на своите формули. Био-химиците на френската козметична марка успешно комбинират най-концентрираните съставки и използват невро-козметични и криотерапевтични техники, за да осигурят най-доброто терапевтично въздействие.

Anne Sémonin използва в състава на своите продукти високо-технологични съставки като Tephrosia purpurea, извлечена от Диво индиго. Продуктите на марката се отличават и с ароматите си. Някои от тях влияят върху възприятията, като повишават отделянето на ендорфин. Невро-козметиката е нов подход в анти-ейдж грижата. Той позволява да се регулира натрупването на стрес, за да се възстановят нормалните функции на кожата, като стимулира отделянето на ендорфини.

Anne Sémonin предоставя пълна колекция от процедури за лице и тяло. Налични в най-добрите Спа центрове и луксозни салони за красота, селективни магазини, луксозни електронни магазини в целия свят и на www.annesemonin.bg 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР