Стилът на фокус

19 September 2017

За съвременния човек телефонът е изключително важен, имайки предвид, че прекарваме средно по 6 часа на ден взирайки се в него, според проучване на Oxford. Все по-рядко носим фотоапарати на почивките си, защото смартфонът ни има страхотна камера, вече не гледаме прогнозата за времето, защото преди това сме я видели на екрана си, не си купуваме карти от бензиностанцията, защото имаме навигация, няма нужда да помним почти нищо, защото записваме всичко на телефоните си. Пазаруваме, плащаме, слушаме музика, правим филмчета, четем книги, мерим крачките си.... И въобще не би било преувеличено да кажем, че изборът на телефон както за жените, така и за мъжете е въпрос на имидж и личен стил.

За всички, които искат да водят, а не да следват останалите, е новият модел на Motorola Moto Z2 Play и трансформиращите го модули Moto Mods. С изцяло метален корпус и впечатляваща визия, той притежава 5,5’’ Full HD Super AMOLED дисплей, на който всяка ваша снимка ще изглежда като картичка. Благодарение на новата технология с двоен автофокус и двойна светкавица лесно ще откриете фотографския си талант. С него ще правите по-ясни и красиви снимки дори при слаба светлина. Батерията е с капацитет до 30 часа, Turbo Power зарядно и 2,2 GHz осемядрен процесор, който се справя лесно с всекидневните предизвикателства. Функцията “нощен екран” автоматично регулира яркостта на дисплея и намалява синята светлина, която влияе негативно на съня. А с Moto Voice командите имате бърз достъп до календара си с ангажиментите и другите приложения, без дори да докосвате телефона си. 

Но това не е най-интересното – с Moto Mods моделирате телефона си само с едно щракване и така го отвеждате отвъд познатите на всички възможности. 

За парти ентусиастите е JBL SoundBoost колонката, с която можете да организирате незабравим купон навсякъде и по всяко време. Вградената батерия издържа до 10 часа, а благодарение на водоустойчивото й покритие не бива да се притеснявате, че няколко капки вода ще сложат край на танците.

За любителите на фотографията е 360 Camera Moto Mod. Прикрепете го към телефона си и той се превръща в 360-градусова камера, с която можете да снимате буквално всичко около вас. Запишете интерактивно 360-градусово 4К видео със завладяващ 3D звук, редактирайте го както ви хареса със специалния софтуер, след което можете бързо и лесно да го споделите в социалните мрежи директно от приложението Google Photos.

За онези, които искат да наградят детето в себе си, е Moto GamePad. С него трансформирате телефона си в удобна гейминг конзола. С двойни контролери, D-pad и четири екшън бутона можете да играете абсолютно навсякъде.

За любителите на мобилното кино е Moto Insta-Share Projector. С него превръщате всяка повърхност в 70-инчов екран, на който можете да проектирате снимките от почивката или любимото си видео. А включената батерия осигурява допълнителна издръжливост, за да не хабите батерията на телефона си.

За онези, които не искат да изпуснат и най-малките детайли, е Hasselblad True Zoom с 10x оптично приближаване с ксенонова светкавица. За да не мислите колко далеч е обекта, а да се фокусирате върху кадъра. И тъй като качеството е най-важно получавате снимките в RAW формат и безплатен абонамент към редакторския софтуер Hasselblad Phocus.

За онези, на които им трябва още време за работа, е Moto Turbo Power Pack. Ако имате нужда да заредите телефона си в движение, но нямате време да включвате кабели и да стоите до зарядното, просто прикрепете модула и вземете 15W енергия за цял ден. А когато успеете да изчерпате и него, са ви необходими само 20 минути, за да възстановите 50% от капацитета му.

И тъй като телефонът ви е не само връзката със света, но и важен аксесоар, ви трябва нещо, което да подчертае личния ви стил и настроение. Затова ще можете да си поръчвате гръбчета с персонализиран дизайн – принт на любима снимка, обяснение в любов или различни текстури, които да галят ръката ви.

Moto Z2 Play и модулите Moto Mods изцяло ще променят начина, по който използвате мобилния си телефон и ще ви дадат възможност да правите с него неща, които доскоро не сте си и представяли.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР