Стилът на... Хeли Суонсън

Хели определено знае как да направи класиките в гардероба като карирания блейзър, плисираната пола и бежовия пуловер да изглеждат модерни

Ина Иванова 26 October 2017

Снимка: Instagram

Родом от Китай, Хeли е работила като спортен репортер. След това е наета като туристически агент към китайското правителство. Мести се в САЩ и решава коренно да промени съдбата си – става моден блогър. Сега заедно със съпруга си Боб и 7-годишния им син живеят в Лос Анджелис.

В блога й halliedaily.com може да откриете и ред практични съвети освен обичайните съвети за мода. Например как да имате повече енергия по време на път, как да се чувствате и изглеждате по-млади или как да носите сако от кадифе. Хели определено знае как да направи класиките в гардероба като карирания блейзър, плисираната пола и бежовия пуловер да изглеждат модерни.

За есента тя съветва читателите си да пробват да се облекат изцяло в една тоналност, но дрехите да са от различни текстури. Така определено ще направите впечатление, без да проявявате лош вкус.

Впечатляващ факт е, че през 2013 Vanity Fair нареждат Суонсън сред двадесетте най-стилни жени на планетата. И това, ако не е основателна причина вече да я следвате в Instagram

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР