По колко печели на ден

eva.bg 27 October 2017

Снимка: Instagram

Очевидно Адел може да си позволи няколкогодишна почивка, каквато намекна, че ще си подари, след приключването на световното й турне. Оказва се, че за изминалите 12 месеца певицата е печелила по 45 000 паунда на ден. Тя се оказа и в Топ 10 на най-високоплатените знаменитости в Европа, с годишен доход от 51 милиона долара, според списание Forbes.

Средствата са главно от продажбите на последния й албум „25“ - в световен мащаб от него са продадени над 20 000 000 копия. А това си е истинско събитие, визирайки факта, че повечето певци вече печелят главно от турнета, но не и от продажба на аблуми.

„Сумата е наистина огромна, такава, от която тя никога не е смятала, че ще се нуждае. Освен това Адел винаги е била много внимателна с разходите си, тя не е от прахосниците, Изключително пестелива и скромна е, никога не харчи пари за излишни неща“, споделят близки до изпълнителката на хита „Hello”.

В момента тя се е отдала на заслужена почивка. И нищо чудно да работи по въпроса с второто бебе. Самата тя заяви преди време в интервю, че това е един от следващите й приоритети.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР