Как отслабват Риана и Дженифър Анистън

eva.bg 06 September 2020

Диетолозите на звездите отдавна заложиха на плодовете, зеленчуците и семената за здравословно отслабване. При това – консумирани в течен вариант. Ето част от проверените им смути трикове за отслабване.

Не остарява любимката ни от сериала „Приятели“ Дженифър Анистън, защото постоянно следи за теглото и визията си. Тя от доста време се доверява на персоналната си инструкторка Трейси Андерсън, която периодично подлага актрисата на 7-дневен режим за пречистване и отслабване.

Той се състои от плодови и зеленчукови пюрета, разделени на 14 порции за деня. По този начин не се нарушава работата на храносмилателната система, а и има детоксикиращ ефект. В менюто: пасирани зеленчуци или плодове с подправки и ядки в добавка. Любимото на Дженифър: пасирана круша с канела и пасирани супи от спанак или от броколи.

Любимото смути на Риана пък е 1 ч. чаша малини, четвърт чаша къпини, половин портокал, 1 мерителна лъжичка протеини на прах, 1 с.л. ленено семе. Сипете всичко в блендера и разбивайте, докато получите хомогенна смес.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР