Чудеса за косата в една ампула

Терапията Miracle Elixir на Keune Haircosmetics обещава да подобри състоянието на вашата увредена коса, добавяйки й копринена мекота и блясък

31 October 2017

Професионалната марка за коса Keune Haircosmetics представя новата ексклузивна концентрирана терапия Miracle Elixir – ефикасна кератинова терапия само в една ампула, която може да бъде смесена с всяка една маска от линията Keune Care

По време на периода на научно изследване и тестване, специалистите в лабораториите на Keune, откриха, че след използване на кератиновата концентрирана терапия Miracle Elixir, увредената коса е видимо намалена с до 80% и е два пъти по-мека само след едно нанасяне!

„Продуктът е наистина ефикасен – той носи името си“ – обяснява маркетинг директорът на Keune – Elco Keune. “Терапията е перфектна, когато се нуждаете от малко отпускане и релакс и когато косата има нужда от допълнителна любов“.

Самата терапия се състои в правилната диагностика на косата, нежното измиване с шампоан, релаксиращия масаж на скалпа и възстановяващата маска, обогатена с Miracle Elixir бустер. Вашият фризьор може да добави кератиновия бустер към всяка Keune Care маска според конкретните нужди на косата ви. След нанасяне на маската, върху косата се слага топла кърпа, за да се засили действието на терапията и ефикасността на продукта. 

Можете да постигнете същия ефект у дома. Keune Haircosmetics ви представя допълнителна грижа за поддържане на терапията и в домашни условия – Miracle Elixir Кератинов спрей. Той е лесен за употреба и е създаден да удължи възстановяващия ефект на терапията в салона.

За повече информация за терапията Miracle Elixir попитайте вашия фризьор!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР