блуза и пола Patrizia Pepe, шал Max&Co. от магазин Week&Shop MDL
Снимка: Радина Ганчева
Книгата е книгата, която след първия ми урок за правене на хляб преди 4 години откри цял един нов свят, който изследвах ден и нощ в кухнята, и ми показа колко вкусен може да бъде квасеният хляб.
Снимка: Радина Ганчева
Подправката е за’атар – изключително ароматна и вкусна, една от любимите ми за хляб. Когато знам, че някой приятел пътува до Близкия изток, задължително си поръчвам от нея. Слагам я върху малки тънки хлебчета, които разточвам със зехтин и пека до хрупкавост. Изключителни са сами по себе си или в комбинация с хумус или друг дип.
Снимка: Радина Ганчева
Шалът е от Индия. Купих го при първото си пътуване дотам преди няколко години и оттогава всяка есен, зима, пролет е с мен...