Метро България с биосектор за здравословен живот

Следвайки концепцията shop in shop (магазин в магазина), Метро България обособи в 11-те си магазина в страната специален биосектор за привържениците на здравословния начин на живот. Биопродуктите са сертифицирани и придружени с пълната необходима информация за произход и качество, което отличава Метро от конкуренцията.

Елка Влаховска 07 November 2017

Снимка: Диана Шингарова

Приятно е да се пазарува с информиран избор сред над 1500-те предложения на наши и чужди производители. Продуктите са изцяло екологични, без изкуствени съставки и химикали, произведени съобразно изискванията за прозрачност и проследимост, а опаковките им са от материали, които се рециклират. Хората с интерес към биовеган храните, към биобезглутеновите продукти, както и всички, ориентирани към здравословния начин на живот и опазването на природната среда, ще намерят в биосекторите на Метро всичко необходимо за всекидневната си диета.

Какво ще кажете за здравословна закуска с био оризово, овесено, соево или кокосово мляко и биобисквити, с биокафе 100% арабика и органичен акациев мед или сладко от праскови, череши или боровинки? Или за вкусна вечеря с биоспагети или ньоки, консервирани биодомати, пармезан и екстра върджин зехтин?

Шеф Димо Димов, собственик на Cult Gourmet Catering и на ресторантите Pure, показа при официалното откриване на биосекторите в Метро колко вкусна е храната, когато е приготвена с биопродукти.

Сред предложенията на Метро човек може да избере и нещо, което рядко се среща у нас в един магазин – биомесо (пилешко и телешко) и риба, различни видове масла и млечни продукти, вино и пиво, тестени изделия, биояйца, както и разнообразие от зеленчуци и плодове. Лесно е да се пазарува в контекст био, когато всичко е на едно място, в приятно подредена среда и с консултанти, които могат да направят избора информиран.

Асортиментът включва и биодесерти и шоколади, брашно, варива, зърнени закуски, снакс и ядки, бисквити и барове, безалкохолни напитки, както и козметика, грижа за детето, перилни и почистващи препарати, стоки за дома. Не са забравени и домашните любимци.

Метро България е първата компания в Metro Group, която обособява и изнася своя биоасортимент в самостоятелен сектор. Компанията предлага над 100 артикула от собствената марка Fine Life Bio, която е много добре ценово позиционирана. Освен това, наред с най-добрите земеделски биопродукти на наши производители, присъства и ексклузивен внос на световни марки от Италия, Германия и целия свят на конкурентни цени.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР