Към какво е пристрастена Лупита Нионго

eva.bg 13 ноември 2017

Снимка: getty images/guliver

Всеки си има своите странности и мании, но не всички си признаваме какви са. Лупита Нионго обаче го направи и определено успя да ни изненада с необичайната си колекционерска страст.

34-годишната актриса призна, че е пристрастена към лаковете – купува си всякакви марки, всякакви цветове и нюанси. „По-скоро бих подарила някоя от чантите си, отколкото да подаря някой от лаковатe си. Наистина съм пристрастена към тях, имам огромна колекция, дори не може да си представите колко са много“, призна в интервю Лупита.

Тя разкри още, че в момента е голям фен на макиажа, защото преди да стане известна майка й забранявала да си слага и непрекъснато й натяквала, че без грим е по-добре. "Е, като станах известна открих и грима", коментира актрисата.

Лупита е родена в Мексико от родители кенийци. Баща й е професор по политология в Кения, който се бори за демокрация в родината си, а когато играта загрубява, емигрира със семейството си в Мексико, където се ражда Лупита. След като бурята отминава, всички се завръщат в Кения. После Лупита учи филмови науки в колеж и актьорско майсторство в Йейл.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР