На кого би поверила бебето си

eva.bg 14 November 2017

Сирина и Джиджи

Снимка: getty images/guliver

Наскоро Серина Уилямс стана майка за първи път и както може да предположите, малко са приятелките, на които би гласувала доверие, за да им повери бебето си.

„Джиджи, ти си една от малцината на тази планета, на които бих оставила бебето си за една вечер. Това показва колко много означаваш за мен. А представи си какъв ефект имаш върху целия свят“, заяви тенисистката, която уважи наградите за Жена на годината на списание Galmour в Ню Йорк, където приятелката й Джиджи Хадид получи специален приз. И именно Серина бе там, за да й го връчи.

Тя разбира, че за да си най-добрата, трябва да мислиш като най-добрата, да работиш най-много и да правиш жертви... Джиджи руши границите“, каза още Серина, докато връчваше наградата Supernova на приятелката си.

Това всъщност бе първата официална изява на тенис звездата след раждането й през септември. Тя и годеникът й Алексис Оханян си имат дъщеричка, която кръстиха Алексис Олимпия Оханян джуниърн. И вече знаем на кого ще я оставят, когато решат да излязат някоя вечер, за да се позабавляват.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР