Стилът на... Попи Дейз

Тя няма перфектното тяло, нито парадира със стила си. Затова всички искат да са като нея

Ина Иванова 23 November 2017

Снимка: Instagram

Попи Дейз е по-известна като сестрата на YouTube звездата Алфи Дейз. Но тя е и момичето, в което всички можем да се припознаем. При нея липсва позьорското или твърде луксозното. За сметка на това виждаме стил, който е "не се вземам на сериозно".

„Когато става дума за мода и стил, не влагам прекалено много усилия. Просто нося каквото искам, когато искам, било то долнище на анцуг с пуловер, овърсайз рокля или гащеризон“, казва тя.

Пазарува предимно от достъпните магазини за бърза мода, защото споделя, че всяка седмица променя мнението си относно дрехите, които носи. В личното й онлайн пространство тя обръща най-голямо внимание на темите, свързани с пътувания, хранене и лайфстайл.

Завършва изобразително изкуство, след това прекарва една година в Лондон, а днес пише в блога си от дома си в Брайтън. Най обича да се забавлява заедно с приятеля си Шон, брат си Алфи и половинката му – обичаната в цял свят влогърка Зоела.

И така... със сладки пуловери, чифт удобни дънки, кецове и усмивка на лице, Попи Дейз ежедневно пълни интернет пространството със симпатични кадри, които няма как да не харесате.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР