На вниманието на Дядо Коледа

27 November 2017

Не, съвсем не е рано да мислите за подаръците. И по-добре не разчитайте на Дядо Коледа, който понякога може да е много недосетлив, а вземете избора им в свои ръце. Ако се чудите какво да подарите на някой с безупречен вкус към козметиката или самата вие сте такава, вижте нашите предложения за празнични комплекти от Lierac. Сигурни сме, че ще се влюбите в някой от тях:

За жени, които търсят подхранваща противостарееща грижа с комплексно действие от най-висок клас e Premium La Crème Voluptueuse. Богат крем за суха и много суха кожа - синергия между най-доброто от науката и природата. Формулата му е с висока концентрация на хиалуронова киселина и комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), който подпомага реактивирането на клетъчната регенерация. Коригира всички признаци на стареене: дълбоките бръчки, загубата на плътност, отпускането, тъмните петна, разширените пори, неравномерната кожна текстура и в същото време осигурява нейното интензивно дълготрайно подхранване. Допълваща грижа в комплекта е противостареещата маска Premium Le Masque Supreme, която възвръща сияйния и младежки вид на кожата.

Вместо да приемате драматично бръчките и отпуснатата кожа по-разумно би било да заложите на специализирана помощ. Кремът и маската от комплекта Premium Crème Soyeuse на Lierac са с копринено лека текстура, специално формулирана за нуждите на нормалната и комбинирана кожа. Съдържат коктейл от безценни съставки - хиалуронова киселина, комплекс Premium Cellular (хексапептид FX, терпеноид, екстракти от черни цветя), хидратиращ и матиращ комплекс.

Magnificence Day&Night Velvety Cream e богат кадифен противостареещ крем за дневна и нощна грижа. Специално формулиран е за суха кожа, незабавно изглажда и възстановява кожната текстура. С висока концентрация на D-Glyox (регистриран патент) и обогатен с подхранващи растителни масла от арган и шеа. Текстурата му е обогатена с изглаждащи светло-отразяващи микро-перли. Съдържа хиалуронова киселина и витамини С и Е. В комплекта има още мицеларно мляко и мини лосион, както и луксозен козметичен несесер. Мицеларното мляко е по-леко от обикновеното мляко за премахване на грим. По-скоро прилича на мицеларна вода с по-богата, млечна текстура. Формулата му съдържа растителен глицерин за допълнителен хидратиращ ефект. За идеален завършек на ритуала за почистване е двойно тонизиращият гел-лосион. Той се разтапя при контакт с кожата, придава допълнителна свежест, подобрява текстурата й и стяга порите, благодарение на екстракта от очанка.

Серията Hydragenist е предназначенa за по-млада кожа. Вдъхновена e от дермо-естетичната техника на тъканна оксигенация – комбинирано действие на чист кислород, хиалуронова киселина и витамини, които интензивно хидратират. Тайната е в комплекса Hydra 02 - биомиметичен кислород, хиалуронова киселина, листа от верония, витамини и минерали.

Ако кожата ви е нормална или комбинирана за вас е комплектът с Hydragenist gel-creme. Той осигурява интензивна хидратация и тонизиране. Изглажда първите бръчки, уплътнява кожата, възстановява блясъка и има незабавно матиращо действие.

 

Специално за сухата и много суха кожа е комплектът с хидратиращия Hydragenist крем. Формулата му е обогатена с масло от кайсия за интензивно подхранване.

 

И в двата комплекта получавате подарък маска от същата серия и козметичен несесер. Маската Masque confort, осигурява мигновена хидратация, благодарение на „инжекция“ овлажняващи и подхранващи активни съставки, които мигновено правят кожата гладка и изключително свежа.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР