Първото им интервю заедно - принц Хари и Меган Маркъл

eva.bg 28 November 2017

Снимка: bbc

Принц Хари и Меган Маркъл са сгодени и цял свят се вълнува от това. Всички искат да разберат детайли относно предложението му, първата им среща, как нещата са станали сериозни, плановете им за деца.

Е, двамата влюбени, които вчера официално обявиха годежа си, дадоха ексклузивно телевизионно интервю, в което отговарят на всички тези въпроси.

Разбрахме, че двамата се запознали на уредена среща от тяхна обща позната, като Меган нямала почти никаква престава кой е той, а Хари пък нямал абсолютно никаква информация за нея, дори не бил чувал името й. Но взели, че се харесали и последвали още две срещи в Лондон. След това той успял да я убеди да дойде с него в Ботсвана на една магическа едноседмична ваканция, по време на която останали наистина сами, опознали се и разбрали, че нещата може и да се получат.

Двамата разказват и за трудностите им да поддържат връзката си през изминалата година и половина, защото живеят на различни континенти, с голяма часова разлика, а и работните им ангажименти допълнително затруднявали нещата. В крайна сметка обаче имаме happy ending.

Предложението за брак се случило преди около месец по време на една уютна и задушевна вечер във вилата на Хари. Докато двамата си готвели пържено пиле той изненадващо паднал на колене, а тя почти мигновено казала „да“.

Меган Маркъл вече се премести при Хари в Лондон. 36-годишната американска актриса напусна работата си в сериала „Костюмари“, а по всичко личи, че напълно замразява и актьорската си кариера, защото занапред щяла да се отдаде изцяло на официалните ангажименти и благотворителни каузи, свързани с британското кралско семейство. Хари пък коментира, че се чувствал доста облекчен, че е избрал жена, която освен всичко останало, е напълно сигурен, че ще се справи прекрасно и с кралските ангажименти.

А по отношение на децата, отговорът им е: „скоро, в близко бъдеще“.

Вижте сами цялото интервю.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР