Да попитаме французойките

Френски тайни за красота

30 November 2017

Снимка: getty images/guliver

Французойките лесно ще ви накарат да си мислите, че са родени с перфектна кожа и елегантно естествени коси. Сякаш още от люлката са достойни за Chanel №5. Те обаче държат на своите малки несъвършенства в красотата – за тях те са по-скоро белези на характер. Нямат нужда да бъдат перфектни, за да бъдат красиви. Задоволяват се с това, което им е дала природата, и се опитват да го подобряват по естествен път. Гримът им е деликатен - блясъкът си френската жена дължи на своята характерна и отличителна персоналност.

А ето и част от малките им бюти трикове:

- Косата никога не е безупречна и прилежно изсушена.  Не излизат с мокра коса и обикновено я сушат вечер – оставят я на топлия въздух през лятото или с помощта на мека хавлия през зимата.

- Французойките не обичат перфектните сресани и изписани вежди. Винаги ги оставят несъвършени – казват, че “дяволът е в детайлите”.

- Червилото сякаш е нанесено с пръсти и набързо. Но всяка французойка познава отлично силата на червеното червило – все пак, те са със славата на фатални жени.

- Те казват, че красотата им е епидермална. Хидратацията от глава до пети е мантрата за красота, която се предава от поколение на поколение. Едва тогава обръщат внимание на несъвършенствата като пъпчици, торбички под очите, зачервявания около носа - прикриват ги с коректор или ВВ крем.

А какви са малките им френски тайни относно ръцете, парфюма, ружа, спиралата, фон дьо тена прочетете тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР