Сред златните полета на Стинг

01 December 2017

Снимка: getty images/guliver

На истинските и верни почитатели на Стинг музиката му никога не би им омръзнала. Затова и премиерата днес на сборния албум с негови песни от периода 1984–1994 е повод пак да го вкараме в ежедневната си плейлиста.

Албумът включва 17 хита, като част от тях са "Fields of Gold", "Fragile", "Englishman in New York", "If I Ever Lose My Faith in You", “Mad About You” и “When We Dance”. Това не е първото издание на студийната продукция, но сега имаме възможност да я чуем в ремастерирана версия.

Музикалната кариера на Стингзапочва сThe Police” и след девет години, пет албума, четири турнета и редица отличия той поема по пътя на солова кариера, която го отвежда до нови музикални висоти. В първите си години като солов изпълнител създава и записва песни, които се утвърждават като световни хитове и ги обединява в настоящия албум - Fields of Gold: The Best of Sting 1984–1994. Колекцията излиза за първи път през 1994 г. и над две десетилетия по-късно е един от най-продаваните албуми не само в музикалната кариера на Стинг, нои в историята на световната музика.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР