Елтън Джон: Спокойно пътуване, мамо. Благодаря ти за всичко

eva.bg 04 December 2017

Снимка: Instagram

„С огромна тъга искам да съобщя, че майка ми почина тази сутрин. Видях я едва миналия понеделник и съм в шок. Спокойно пътуване, мамо. Благодаря ти за всичко. Ще ми липсваш толкова много. С любов! Елтън“ - това написа 70-годишният поп изпълнител в Инстаграм.

Скръбната вест за смъртта на майка му е още по-шокираща за него, защото двамата се сдобриха и възобновиха контактите си едва преди няколко месеца. В продължение на близо десет години те не поддържаха никакви отношения.

Всичко започна след като през 2008 година тя не се съобрази с молбата на сина си да спре всякакви контакти с двама техни стари приятели. По-късно в интервю тя заяви, че според нея съпругът на Елтън Джон Дейвид Фърниш се е опитал да поеме контрол над живота на сина й, като той бил причина за влошените им отношения. Освен това, Елтън така и не сметнал за нужно да я уведоми, че е станала баба, след като с Дейвид Фърниш се сдобиха с двама синове чрез сурогатна майка.

Каквито и да са били причините, който и да е бил виновен, със сигурност Елтън Джон съжалява сега за пропиляното време. Не повтаряйте грешката му.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР