Да се посмеем и попеем с коледното караоке на Джеймс Кордън

eva.bg 13 December 2017

Ето я и коледната песничка в традиционното коледно караоке на Джеймс Кордън и любимата ни рубрика Carpool Karaoke. Този път тв водещият е накарал част от звездите, които са минали през колата му, да изпеят “Santa Claus Is Coming to Town”. Ще видите Майли Сайръс, Кейти Пери, Бруно Марс, Пинк, Ъшър, Ед Шийрън, Кели Кларксън и други. Ще трябва да почакате до края на песента обаче, за да се посмеете наистина от сърце – замесени са Хари Стайлс и една страстна целувка по устните. Убедете се сами.

Междувременно стана ясно, че водещият Джеймс Кордън е станал баща за трети път. Съпругата му Джулия роди момиченце и понеже той държеше да е до нея по време на раждането, повика на помощ именно Хари Стайлс, за да води вместо него шоуто.

Джеймс и Джулия вече имат момченце на шест години и момиченце на две. Наскоро в интервю Кордън заяви: „Децата ми са страхотни, не се интересуват нито колко е голяма къщата ни, нито каква е колата ни. Не им пука дори какви обувки носи майка им, стига да сме около тях. Това е най-голямата ни радост – всички да сме заедно. Освен ако не сме в самолета между Ел Ей и Лондон, тогава е истински кошмар. Чувството да влезеш в самолет с две деца, едното от които е още бебе... виждаш ужасените погледи на останалите пътници и единственото, което можеш да им кажеш е – съжалявам много“.

Честито на таткото и Весела Коледа!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР