Дрю Баримор за екстремните си състояния

eva.bg 29 December 2017

Дрю Баримор признава пред списание InStyle, че е много труден характер и често попада в екстремни състояния, особено когато не е щастлива. За корицата на февруарския брой на списанието актрисата пресъздава култови моменти от детството си. В откровения разговор тя споделя, че има проблем с контрола, не признава авторитети и понякога се държи агресивно и дори налита на бой.

Дрю, която има две деца от бившия си съпруг Уил Копелман – Олив на 5 и Франки на 3 – разказва колко й е било трудно да влезе в света на шоубизнеса толкова малка. Първата й роля е в „Извънземното“ на Спилбърг, когато е само на 7 години, а след нея следват проблеми с алкохола и наркотиците. Тя споделя, че е благодарна на майка си, че я е вкарала в клиника за лечение на зависимости още на 12, тъй като е била изцяло извън контрол.

В интервюто Дрю разказва и за трудното решение да лиши майка си Джейд от родителски права, когато е на 15. Звездата останала сама и дълго време не могла да й прости, че й налива първата чаша уиски, когато е само на 6, възстановяла се бавно от сложните им отношения, но сега се чували по празниците.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР