Парис Хилтън е сгодена. Познайте колко струва пръстенът

eva.bg 03 January 2018

Снимка: Instagram

Когато става въпрос за Парис Хилтън, нещата винаги опират до лукс и пари. Затова и новината, че се е сгодила по време на новогодишните празници, е свързана най-вече с цената на годежния пръстен. Блондинката е получила романтично предложение от актьора Крис Зилка по време на новогодишния им уикенд в Аспен. Както може да се досетите, тя побърза да се похвали в социалните мрежи.

„Толкова съм щастлива, че се сгодих за любовта на живота ми, за най-добрия ми приятел. Никога не съм била по-щастлива, никога не съм се чувствала по-обичана и по-сигурна. Той е перфектният мъж за мен и ми показа, че приказките наистина съществуват“, написа Хилтън в социалните мрежи, докато съобщаваше щастливата новина за годежа.

А що се отнася до пръстена, който тя, естествено, показа, става въпрос за огромен диамант- цели 22 карата, а цената му е два милиона долара. Дело е на дизайнера на бижута, до когото прибягват повечето знаменитости – Майкъл Грийн. „Парис ми се обади, за да ми каже колко й харесва. Каза, че именно за такъв диамант си е мечтала. Не предполагала, че Крис може да избере толкова перфектен пръстен. Наистина е много щастлива и развълнувана“, коментира пред западните медии бижутерът Майкъл Грийн.

 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР