Джакпот с лоши момчета

Чаровните негодници Джеймс Франко, Арън Тейлър-Джонсън и Крис Хемсуърт тръгват на вълнуващо пътешествие в страната на мъжките аромати

Рени Аврамова 06 January 2018

Арън Тейлър-Джонсън за Givenchy

Красивите модели отстъпиха място на лошите момчета, които владеят екраните – не само от холивудските блокбастъри, но и от алтернативното независимо кино. Чаровните негодници Джеймс Франко (Coach), Арън Тейлър-Джонсън (Givenchy) и Крис Хемсуърт (Hugo Boss) тръгват на вълнуващо пътешествие в страната на мъжките аромати и като истински алфа самци доминират над всеки нюанс на страстта, завладявайки сърцето и ума ни.

Знаете ли какво означава да си джентълмен в XXI век? Светът се променя, но не и благородните и стилни мъже, които не се съобразяват с клишета. Новият Gentleman на Givenchy илюстрира правилото и разкрива чувствителната му страна. Стилът му изразява неочакван флорален туист от класическа лавандула, подправена с ирис, излъчващи неустоима елегантност. Съблазнителното нежно усещане идва от сладостта на круша.

Мъжете с вкус са привлечени от аксесоарите, а притежанието на предмет с марката S.T. Dupont директно им отваря вратата към клуба на познавачите. Те ще оценят солидния и елегантен флакон на Be Exceptional, вдъхновен от първата луксозна запалка Montparnasse. В него е затворен пристрастяващ и енергизиращ микс от свеж бергамот, полъх червен джинджифил и вибриращи нотки на ирис, зърна тонка и ветивер.

Boss Bottled на Hugo Boss е един от емблематичните аромати за последните 20 години, въздействащи на жените като силен афродизиак. Брандът лансира с първата си кампания Man of Today дискусия за модерната мъжественост, която днес е с ново лице чрез посланика Крис Хемсуърт. Богатият на контрасти аромат действа стимулиращо, учестява дишането и ускорява пулса. Час след час се разкриват нови акорди и с ескалацията им расте и желанието.

Мъжът в първа класа не трябва да доказва нищо и не парадира с присъствието си. Околните усещат харизмата му като неустоима аура, създадена от модерния и изискан аромат, който го отличава. Самочувствието му се дължи на First Class Executive на Aigner, в който цитруси, подчертани от розов пипер и листа от портокалово дърво, искрят като шампанско на борда. Нотки жасмин, ветивер и дъбов мъх остават дълго в съзнанието, след като пътникът е напуснал самолета.

Uomo Silver Essence на Roberto Cavalli продължава музикалната тема на италианската модна къща, но рокът е заменен от тиха и елегантна мелодия, изсвирена на пиано. Ароматът е съвършен като вдъхновението си. Дуетът от кардамон и джинджифил е като прелюдия към трептящите трели на виолетки, скъпоценен ирис, свежа лавандула и здравец. Финалът е поставен от чувствена тонка, резониращ ветивер и подтонове на дъбов мъх. Вечната италианска елегантност и бунтарство.

Луксът и класата са отправна точка за успех. Ето какво обещава духът от флакона на Mercedes-Benz Club Black. Атрактивно и дръзко ухание, което ще ви придружава до края на нощта. Черното издание е като премиум версия, изненадваща с искрящ жасмин, затоплен от тамян и освежен от бергамот, с послевкус на амброкс, дървесина и ванилия. Интензивна, неустоима и пристрастяваща следа.

Получихте ли покана за най-ексклузивното частно парти за годината, провеждащо се далеч от публичността, но обещаващо нощ, в която табутата падат и всичко е възможно? Пропускът е новият 212 VIP Black на Carolina Herrera, въвличащ посетителите в буря от чувственост, смелост и бунтарство. Секси коктейлът от амбър и абсент, покрити с лавандула и топла кожа, надминават установените норми и създават нови правила за осмелилите се да го носят.

Усещате ли стихийното движение, безкрайната енергия и мощ на водата, шума на вълните и пробуждащата се природа? Всичко това сякаш е събрано във флакона L’Eau Majeure d’Issey на Issey Miyake, гладък като камъче и полиран до съвършенство от бурните води. След искрящия микс от бергамот и грейпфрут се разнася лек бриз на дървесни нотки, допълнени от сол и минерали.

Вибриращият Emblem Absolu на Montblanc е в характерен златист флакон, изработен според законите на ювелирното изкуство. Създаващ мощна аура, миксът от кардамон и шот от розов пипер (за енергизираща пикантност), сочни круша и мандарина (освежаващи), лавандула и пачули (топла чувственост) го превръща в „непреходен и безвременен“.

Многопластов, магнетичен и дързък, такъв е стилът на мъжа Coach – американски мечтател и авантюрист, впечатляващ с модерен и бунтарски дух. Истински Джеймс Дийн с кожено рокерско яке от „Бунтовник без кауза“, отправил се на дълго пътуване. Coach For Men оставя дълготрайно впечатление чрез енергични нотки на зелена круша, топъл кардамон, плътна база ветивер, подчертани от аромата на кожа.

Активният мъж трябва да избере посоката, в която да се насочи. Trussardi Riflesso с флакон, напомнящ на радиаторна решетка, и с капачка като волан на кола е спътникът в това екзистенциално пътешествие. Мъжествени нотки, добити от италианска кожа, ветивер и зърна тонка, илюстрират италианския стил, който винаги е секси. Наситената елегантност на здравец, листа от виолетка и лавандула придава непринудена естествена чувственост.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР