Рики Мартин - там, където е домът

Рики Мартин най-накрая се сдоби с имение, което заедно с годеника и децата си наричат свой дом – адресът е в Бевърли Хилс

eva.bg 10 January 2018

Снимка: Architectural Digest

Живот на колела – това може да каже за себе си Рики Мартин. Певецът, който има 9-годишни близнаци, родени чрез сурогатна майка, а в момента е сгоден за артиста Джван Йосе́ф, е свикнал да обикаля света покрай турнетата и концертите си. „Децата ми Тино и Матео не прекарват повече от две седмици на едно място. Те сякаш са родени на пътя. За тях е важно да сме заедно, домът е там, където се намираме“, заяви Рики Мартин в интервю за Architectural Digest.

Е, домът вече има конкретен адрес, защото най-накрая Рики Мартин и годеникът му решиха да се установят някъде за постоянно. Въпреки че се двоумели между Лондон и Ню Йорк, двамата в крайна сметка се влюбили в Лос Анджелис заради хубавото време и решили да си купят имение именно там. Намира се в Бевърли Хилс, струва им 13.5 милиона долара, разполага със седем спални и много пространство. Основен акцент в интериора са артистичните творби на Джозеф и негови колеги от средите на съвременното изкуство.

„Джван има безупречен вкус, така че поверих всичко в неговите ръце. Моите основни изисквания бяха за комфорт и практичност“, казва Рики Мартин. Вижте крайния резултат в галерията и видеото.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР