Елън Помпео: Изнудваха ме чрез Патрик Демпси

eva.bg 18 January 2018

Снимка: getty images/guliver

Актрисата Елън Помпео призна, че откакто Патрик Демпси напусна сериала „Анатомията на Грей“, нейната заплата най-накрая се е повишила и в момента изкарва впечатляващите 20 милиона долара годишно. Причината била, че преди това винаги я изнудвали чрез актьора.

„Напускането на Патрик през 2015 за мен беше преломен момент. Преди това винаги го използваха като средство да постигнат целта си: Не се нуждаем от теб, имаме си Патрик. Така беше години наред. Не знам дали не са изнудвали и него по този начин, защото никога не сме обсъждали хонорарите си. Имаше един момент, когато поисках да получавам с 5 000 долара повече от него, хей така, заради принципа. Все пак шоуто е „Анатомията на Грей“, а аз играя Мередит Грей. Те обаче не пожелаха да ми ги дадат. Да, можех да си тръгна. Но си казвах – това е моят сериал, аз съм номер едно в него, защо трябва да си тръгвам заради някакъв мъж. Няма да му позволя да ме изгони от собствения ми дом.“

Това заяви Елън Помпео в интервю за The Hollywood Reporter, разкривайки, че след напускането на Патрик Демпси в крайна сметка е постигнала целта си – притиснала е продуцентите и си е осигурила хонорар от $575 000 за епизод, което я прави най-високо платената актриса на малкия екран.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР