Салма Хайек за първата целувка

eva.bg 15 February 2018

Снимка: getty images/guliver

Актрисата Салма Хайек бе до болка откровена пред журналист на W относно първия път, когато се е целунала с момче. И не спестява нито един детайл от случилото се, па макар и компрометиращ я. Ето и цялата история:

Бях на 15, имах приятел от няколко месеца и само аз от приятелките ми все още не се бях целувала с момче. Той беше по-голям от мен и понеже все отказвах да го целуна, ми каза, че ако до края на третия месец не го направя, ще скъса с мен.

Аз обаче бях толкова уплашена, че няма да знам какво да правя, че започнах проучване сред приятелките ми. Едната ми каза да си държа устата затворена, другата пък точно обратното – отвори си устата, вкарай си езика в неговата и го завърти ту на дясно, ту на ляво. Една друга приятелка пък ми каза – чакай той да си вкара езика в устата ти, а ти го засмучи. Бях толкова нервна, че говорих и с други момичета, като един от коментарите беше – недей да го мислиш, просто си затвори очите и се постарай устните ти да са вкусни.

Така че, когато наближи крайният срок, който ми беше дал, ми хрумна да си сложа мед върху устните вечерта, така че през нощта той да попие. По този начин дори да не ме бива в целуването, поне да съм му вкусна.

Е, дойде денят, той ме целуна и се оказа, че съм родена за това. Само ако знаех, че изобщо няма нужда да се притеснявам... Нямаше нужда да правя проучвания. Много ми хареса, даже не исках да спираме с целуването. Когато обаче целувката свърши, се почувствах доста притеснена, не знаех какво да кажа и изръсих: „Е, какъв беше вкусът?“ А той ми каза – сладка си като мед. Естествено, не съм имала наистина вкус на мед, просто той прибегна до дежурното клише. Но въпреки това още доста време продължих да се мажа с мед вечер, което вкара мравки в къщата, те пък ме нахапаха по лицето... Затова, момичета, не опитвайте номера с меда върху устните.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР