Джъстин Трюдо, танцуващо сърце (+видео)

eva.bg 25 February 2018

Канадският министър-председател Джъстин Трюдо, известен с артистичния си вкус и страстта си към екстравагантите чорапи, предизвика истински фурор по време на официалната си визита в Индия. Още щом стъпиха на индийска земя, той, съпругата му и двете им деца облякоха традиционните за страната облекла курта и сари и прекараха „дегизирани” по този начин целия период на визитата си.

Някои от официалните лица приветстваха опита на Трюдо да покаже уважението си към местните традиции и култура, но по-голяма част от обществото, включително и представители на интелигенцията, реагираха с учудване и насмешка. „Никой от нас не ходи така в ежедневието си. Трюдо иска да се покаже като по-голям индиец от индийците” – коментираха те.

Негативните и иронични коментари достигнаха своя пик, когато канадският премиер облече пищно украсена „златна” курта за срещата си с боливудски звезди. Мнозина казаха, че е изглеждал нелепо и е приличал на герой от боливудски филм. За щастие за официалната си среща с индийския минстър-председател Нарендра Моди Трюдо облече традиционен костюм. При една от следващите си изяви обаче той побърза да компенсира скучната си постъпка с кратък, но бурен бхангра танц. Танцуващото сърце на Трюдо изненада само онези, които са забравили невероятното танцово изпълнение на канадеца на същия танц през 2015 г. По-долу може да сравните как еволюира (или деволюира) Джъстин Трюдо по отношение на бханграта само за три години. Вижте и двете видеа, струва си. След тях танцът със саби на Бойко Борисов в Саудитска Арабия трудно може да впечатли който и да е. 

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР