Модни уроци от скандинавските момичета

03 March 2018

Снимка: Instagram

Скандинавските street style икони са фактор, който нито един истински фен на модата не бива да пренебрегва. Защото момичетата в тези северни страни имат нюх за горещите тенденции и често пъти самите те ги създават. Независимо дали става дума за поредната чанта Gucci, по която ще полудее целият моден свят, или независим дизайнер, който тепърва ще покорява върховете, те откриват това, което наистина си струва и го превръщат в тренд.

Ако искате да сте като скандинавските момичета, следвайте тези правила:

Чантата ви говори много Нито един техен тоалет не е завършен, ако в него чантата не се откроява. Chanel, Gucci, Louis Vuitton може и да са на почит, но във визиите им често откриваме и творения на достъпни марки, инди брандове и персонализирани DIY находки. Стига чантата да разказва история и да символизира "стилен бунт" на фона на останалата част от облеклото, тя е достатъчно добра за тях, независимо от цената й.

Култът към очилата Слънчевите очила са на почит сред скандинавските момичета. Тяхната философия? Колкото по-големи, толкова по-добре! Те никога не пренебрегват този аксесоар, който често е животоспасяващ в дните, в които 8-те часа сън са истински мираж.

Още модни вдъхновения от скандинавките може да откриете тук.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР