В огледалото на Кара Делевин

eva.bg 16 March 2018

Дебютният роман на топмодела Кара Делевин излиза на български. От този уикенд вече може да откриете „Огледалце, огледалце“ и на родния пазар. В него се засягат теми като идентичността, сексуалността, насилието и ролята на социалните мрежи в съвременния свят. Както знаете, Кара е освен много успешен модел и актриса, и певица, а с „Огледалце, огледалце“ вече може да претендира и за титлата писателка

Романът среща читателите с четирима 16-годишни приятели – Рижи, Роуз, Лио и Наоми. Всички те се оказват в социалната периферия на своето училище по ред причини, докато харизматичният им учител по музика не ги окуражава да сформират своя музикална банда. Съюзът на четиримата младежи обаче се оказва далеч по-дълбок, отколкото изглежда на пръв поглед – не само музиката, но и приятелството, доверието и чувството за принадлежност са неща, обединяващи симпатичните аутсайдери.

„Винаги съм се чувствала много близка с тийнейджърите. Посланието на книгата е, че животът е една красива смес от прекрасни бедствия и трагедии, но да обичаш себе си е най-важното нещо“, казва по повод романа си Кара.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР