Нина Добрев в комедиен сериал

17 March 2018

Нина Добрев получи главната роля в нов комедиен сериал на CBS „Fam”. Героинята й се казва Клем. В момента, в който животът на Клем изглежда като да влиза в релси - тя току-що се е сгодила за любимия си Джей, всичко се преобръща с появата на нейната полусестра Шанън (в ролята Одеса Адлон). Шанън решава да се нанесе в дома ѝ и наяве излиза една от големите лъжи на героинята на Нина Добрев, че баща й е починал. Той се оказва жив и всичко се усложнява.

Миналата година Нина сподели, че е имала нужда от време след приключването на "Дневниците на вампира", преди да започне нещо ново. "Когато приключих сериала, имах нуждата да направя нещо наистина различно. Исках да докажа на всички, които очакват, че ролята ми в "Дневниците" ще остане ролята на живота ми, грешат."

Нина Добрев има няколко роли и на големия екран, сред които  „Crash Pad“, римейка на „Линия на смъртта“, „Трите хикса: Отново в играта", където си партнира с Вин Дизел, Руби Роуз, Самюел Л. Джаксън, „The Final Girls“, „Нека сме ченгета“, „Предимствата да бъдеш аутсайдер“, „Съквартирантката“.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР